У Херсонській податковій оголосили добір на вакантні посади

3 года назад 0

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі оголошено добір на вакантні посади державної служби категорій «Б» та «В». Деталі розмістили на офіційному сайті управління.

1. Головний державний інспектор відділу організації документування і роботи з документами організаційно-розпорядчого управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»),

2. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»),

3. Головний державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»),

4. Старший державний ревізор-інспектор відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»).

5. Головний державний ревізор-інспектор територіального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»).

6. Головний державний ревізор-інспектор територіального відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»),

7. Головний державний ревізор-інспектор відділу моніторингу та інформаційно-аналітичного забезпечення управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»)

8. Головний державний ревізор-інспектор відділу погашення боргу з фізичних осіб та заборгованості з ЄСВ управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «В»)

9. Начальник Каховської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «Б»).

10. Начальник Нововоронцовської державної податкової інспекції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (категорія «Б»).