У жителя Нижньосірогозького району поліцейські вилучили канабіс

6 лет назад 0

Працівники сектору реагування патрульної поліції Нижньосірогозького відділення поліції під час патрулювання помітили на автобусній зупинці чоловіка, який поводився неадекватно. Під час проведення поверхневого огляду у нього був виявлений пакетик з канабісом вагою 350 гр. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

50-річний чоловік виявився раніше судимим за наркозлочини. Він пояснив, що канабіс йому дав друг і він вжив наркотик прямо на зупинці. Нібито вдома не хоче вживати при дітях та дружині.

Наркотик вилучено та направлено на дослідження. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» (карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк).