У жителя Нової Каховки вилучили 3 кілограми канабісу та понад півсотні патронів

7 лет назад 0

Працівники Новокаховського відділу поліції в рамках відкритого кримінального провадження проводили ряд оперативно-розшукових заходів. Під час подвірного обходу садового товариства поліцейським стало відомо, що на дачній ділянці її власник вирощував коноплі. Під час перевірки інформація підтвердилась.

57-річний чоловік надав добровільну згоду на огляд власного приміщення та присадибної ділянки. Під час ретельного огляду на горищі його будинку поліцейські виявили підвішені до стелі висушені кущі конопель, а також згортки з канабісом загальною вагою приблизно три кілограми. Окрім цього, в одній з кімнат дачного будинку оперативники виявили 58 патронів. Чоловік пояснив, що знайшов набої давно і зберігав їх без певної мети.

Усе вилучене направлене на дослідження. Відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" та ч1. ст.309 Кримінального кодексу України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту".

Відділ комунікації поліції Херсонської області