У Новій Каховці поліцейські розшукали 5-річного хлопчика, який загубився

6 лет назад 0

Вчора приблизно о 16:00 у поліцію зателефонувала стурбована жителька міста Нова Каховка. Жінка повідомила, що з двору зник її 5-річний син разом з собакою. Самостійні пошуки дитини не увінчалися успіхом. Хлопчика шукали упродовж трьох годин працівники Новокаховського відділу поліції, відділу ювенальної превенції обласного главку поліції та Управління поліції охорони. Інформація швидко поширилася містом, тож у розшуку дитини поліцейським допомагали представники громадських об’єднань та приватних охоронних структур. Пошукові групи перевіряли покинуті будівлі, парки, оптували продавців магазинів, водіїв громадського транспорту, таксистів.

Потім у поліцію зателефонував охоронець фабрики і повідомив, що на трасі бігає маленький хлопчик з собакою. Усі групи одразу рушили за вказаною адресою та знайшли хлопчика. З ним було все добре.

Малюк пояснив, що собака вибігла на вулицю і він побіг слідом за нею. Хлопчик грався з собакою, а потім опинився у незнайомому місці та не знав дороги додому.

Коли хлопчика садили до поліцейського автомобілю, то він дуже хвилювався, щоб не забули його собаку. Тож спочатку в автівку посадили собаку, після чого хлопчик радо сів у салон. Малюка з його чотирилапим другом повернули матері.    

Відділ комунікації поліції Херсонської області