У Новотроїцькому районі дільничні поліцейські викрили чоловіка, який незаконно скуповував брухт чорного металу

5 лет назад 0

Під час патрулювання в одному з сіл Новотроїцького району дільничні офіцери поліції викрили 22-річного жителя районного центру, який на мікроавтобусі «ГАЗ-2705» незаконного скуповував брухт чорного металу у жителів села по заниженій ціні. Під час огляду машини дільничні виявили ваги та майже тонну брухту чорного металу. Потенційних покупців про свій візит у населений пункт оповіщав через гучномовець. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Як повідомив начальник сектору превенції Новотроїцького відділення поліції Едуард Бондаренко, чоловік не мав ніяких документів на здійснення операцій з металобрухтом і пояснив, що планував продати куплене за вищою ціною.

Наразі металобрухт вилучено. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.213 «Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом» Кримінального кодексу України (карається штрафом від тисячі п'ятисот до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до одного року). Триває слідство