У Скадовському районі чоловік намагався угнати автомобіль, щоб доїхати на ньому додому

5 лет назад 0

Злочин стався в одному з сіл Скадовського району. Місцевий житель залишив свій автомобіль «Москвич» біля двору, а сам зайшов у будинок. Через кілька хвилин він вийшов і побачив, що на водійському місці сидить незнайомий чоловік, який завів двигун і протирав скло. Побачивши власника, невідомий почав тікати. Зловмисника затримали на виїзді з села. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники поліції встановили, що підозрюваному 30 років і він житель іншого села. Чоловік пояснив, що був в гостях у знайомого і не хоті пішки вертатися додому. Коли йшов по вулиці і побачив автомобіль «Москвич» без нагляду, то вирішив скористатися цим і поїхати додому, ключі були в замку запалювання.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» (карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк).