У Скадовську поліцейські розшукали винуватця ДТП, який втік з місця аварії

5 лет назад 0

Дорожньо-транспортна пригода трапилася поблизу села Антонівка. Приблизно о 05:30 ранку 32-річний житель села йшов уздовж траси у напрямку міста Скадовськ. Раптом ззаду на нього здійснив наїзд автомобіль, водій якого втік з місця аварії. Лежачого на узбіччі потерпілого виявили його односельці, які зателефонували матері чоловіка і вона відвезла сина в лікарню. У жертви ДТП діагностували переломи ребер, перелом гомілки та черепно-мозкову травму. Чоловік наразі перебуває в лікарні, загрози його життю немає. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Працівники Скадовського відділення поліції опитали пораненого, але він нічого не пам’ятав і не бачив автомобіль, який скоїв наїзд. Поліцейські ретельно оглянули місце ДТП і виявили фрагменти розбитих фар та уламки частин автомобіля. За ними правоохоронці встановили приблизний колір та марку машини.

Як повідомив начальник Скадовського відділення поліції Олексій Пєшков, в результаті проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце, де може знаходитися автомобіль, на якому було скоєне ДТП. За наявною адресою виїхали працівники поліції і виявили автомобіль «Таврія» синього кольору, на якому були пошкодження, характерні для ДТП.

Власником автівки виявився 40-річний житель Скадовська, у дворі якого і стояв автомобіль. Чоловік наразі спілкується зі слідчими. Попередньо відомо, що одразу після наїзду на чоловіка з метою укриття свого злочину водій покинув автомобіль на околиці Скадовська і пішки дійшов додому. Через деякий час його син зі знайомим перегнали машину у двір.

Автомобіль поміщено на штрафмайданчик Скадовського відділення поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Призначено проведення ряду експертиз, триває подальше з’ясування причин та обставин події, слідство у справі триває.