У відношенні домашнього насильника з Нижньосірогозького району відкрито кримінальне провадження

5 лет назад 0

30-річний житель Нижньосірогозького району систематично вчиняв психологічне насильство у відношенні співмешканки та її матері. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Спочатку цивільне подружжя мешкало у матері жінки, але чоловік постійно словесно ображав та принижував тещу, після чого вона наказала їм виїхати з дому. Але і після переїзду ситуація не змінилася. Чоловік перемістив агресію на співмешканку, ображав, грубо лаявся і так само залякував.

Понад три рази дільничні складали на чоловіка адміністративні протоколи і він притягувався до відповідальності, але це ніяк не вплинуло на його поведінку. Після чергового скандалу співмешканка викликала поліцію і тепер у відношенні домашнього тирана відкрите кримінальне провадження за ст.126-1 «Домашнє насильство» Кримінального кодексу України (карається громадськими роботами на строк від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до двох років).

Наразі потерпіла повернулася додому до своєї матері, а її кривдник залишився в орендованому будинку.