У Високопіллі поліцейські затримали магазинного крадія

5 лет назад 0

Злочин стався приблизно о 02:00 у смт Високопілля. Невідомий розбив каменем скло в магазині, проник всередину та вкрав майже 500 гривень, пляшки пива, блоки тютюнових виробів і картки поповнення мобільного рахунку. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Оперативники Високопільського відділення поліції провели ряд заходів та встановили особу зловмисника. Ним виявився 25-річний житель Олешківського району, який переїхав у Високопілля до своєї співмешканки. З’ясувалося, що чоловік є фігурантом кримінального провадження щодо крадіжки з квартири в Херсоні. Наразі провадження вже направлене до суду.

Працівники поліції вилучили у підозрюваного картки поповнення мобільного рахунку. Чоловік пояснив, що того вечора повертався з гостей у стані алкогольного сп’яніння і не хотів приходити додому з «порожніми руками». Тому вирішив обікрасти магазин. Вирішується питання про обрання чоловіку міри запобіжного заходу. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка» (карається позбавленням волі на строк від 3 до 6 років).