У власному «Електронному кабінеті» працюють 11,7 тисяч платників Херсонщини

7 лет назад 0

З початку 2017 року у власному «Електронному кабінеті» працюють 11716 платників податків Херсонщини – власників електронних ключів цифрового підпису. За допомогою корисного сервісу Державної фіскальної служби України суб’єкти господарювання мають можливість готувати, заповнювати і надсилати звітність в електронному вигляді з одночасним отриманням квитанції про її прийняття (або неприйняття).

Як зазначають фахівці управління інформаційних технологій Головного управління ДФС у Херсонській області, найбільш активно користуються сучасними можливостями «Електронного кабінету» 46,0 відс. або 5397 платників податків м.Херсона, а також 760 та 582 підприємці м.Скадовська та м.Олешки відповідно.

Сервіс «Електронний кабінет» дозволяє платникам оперативно переглядати інформацію про стан розрахунків з бюджетом на конкретну дату та прогноз щодо платежів до кінця поточного року, використовуючи підказку «Податковий календар» та інформацію довідників (ДПІ, КВЕД, КОПФГ, УКТЗЕД, форм власності, органів виконавчої влади, ознак доходів, податкових пільг тощо).

Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області