Українські художники покажуть, якою вони бачать Кам’янську Січ

6 лет назад 0

Для кожної людини, яка щиро любить рідну землю, її природа — найчарівніша у світі. Кожен українець знає, скільки в нас краси і яка вона різноманітна!

Зачаровано вбираєш зором багатобарв’я кольорів, відтінків: соковито-зелені, смарагдові трави, переливне буяння квіту!

Золотом котяться пшеничні хвилі на степових просторах української землі, чистим блиском сліплять очі під блакитно-бездонним небом. Розкинули свої срібні стрічки струмки та ріки…

Таку красу не передати словами, нею варто милуватися власними очима! Відобразити у мистецтві чарівні краєвиди Кам’янської Січі цієї весни спробують члени Спілки художників України: атерина Білетіна (Одеса), Олександр Танасюк (Херсон), Олексій Малик (Одеса), Ірина Калюжна (Харків), Оксана Оснач (Херсон), Медведь Олеся (Одеса), Разинкіна Ольга (Одеса) та Вадим Суворов (Одеса).

20-го квітня на території Кам’янської Січі (с. Республіканець Бериславського району) розпочавсяпленер,а вжена фестивалі «Кварта» 30-го квітня та 1-го травня підчас заходу усі бажаючі зможуть відвідати художню виставку.

Деякі картини будуть виставлені на аукціоні і їх можна буде придбати. Усі зібрані кошти надходитимуть до Благодійного фонду «Відродження Кам’янської Січі»!

Також гості заходу матимуть нагоду поспілкуватися особисто із митцями.

Управління інформаційної політики ХОДА