Український виробник зерноочисного обладнання “АГРОСЕПМАШ” отримав патент в США

3 года назад 0

Довести всьому світу свої домагання на лідерство і отримати міжнародне визнання вдалося запорізькоій компанії “Агросепмаш”, яка понад 9 років займається виробництвом зерноочисного обладнання. Чим здивували українці? Нещодавно компанія “Агросепмаш” отримала патент США на свою унікальну розробку.

Про це повідомляє джерело.

Серед зерноочисної техніки найсучаснішим і універсальним рішенням вважається аеродинамічний сепаратор. Головна відмінна риса даного типу обладнання – можливість розділення й очищення практично будь-яких сипучих матеріалів, за допомогою повітряного потоку, за двома параметрами: вазі та парусності.

Запорізька компанія представила і впровадила в усі свої машини унікальний нагнітач повітряного потоку з технологією SteadyStream. Суть технології SteadyStream – отримання рівномірного повітряного потоку по всій площині камери сепарації. З цією технологією, аеродинамічні сепаратори “Агросепмаш” серії Профі є значно менш енерговитратними, а головне набагато якісніше проводять очищення зерна від домішок. Адже ступінь і якість очищення безпосередньо залежить від рівномірності повітряного потоку в камері сепарації. Над цим завданням працюють всі виробники подібного обладнання, але не всі досягають видатних результатів.

У 2018 році на цю технологію була подана заявка в американську патентну палату. Заявка пройшла всі необхідні перевірки, які тривали понад 3 роки і як результат, компанія отримала патент в США, як на технологію (спосіб), так і на найунікальніший нагнітальний пристрій повітряного потоку.

“Головна відмінна риса аеродинамічних сепараторів “Агросепмаш” від машин конкурентів полягає в застосуванні технології SteadyStream в створенні повітряного потоку. У наших машинах використовується унікальний Імпеллерний нагнітач, який створює рівномірний потік повітря по всьому перетину камери сепарації. Саме ця унікальна технологія, застосована в наших пристроях дала можливість отримати патент в США. Для нас це можливість захистити свою інтелектуальну власність по всьому світу, а для наших споживачів фактичне підтвердження заявлених характеристик і унікальних особливостей обладнання” , – прокоментував Олександр Складанний, директор компанії ПП КФ “Реал-М”, яка володіє торговою маркою “Агросепмаш”.

Представники компанії також стверджують, що вся їхня продукція відрізняється неймовірною надійністю і простотою в роботі. Зерноочисне обладнання “Агросепмаш” реалізується не тільки в Україні, але і поставляється в більш ніж 25 країн по всьому світу: США, Канада, Австралія, Німеччина, Франція, Італія, Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія, країни Балтії і т.д. А це і демонструє визнання і довіру до українського виробника сільгосптехніки.

Попри успішну роботу на експорт, СЕО компанії вірять в величезний і нереалізований потенціал вітчизняного ринку і зі свого боку, намагаються максимально сприяти його розвитку. Беруть участь у всіх державних програмах з підтримки вітчизняних сільгоспвиробників, пропонують техніку для внутрішнього ринку за значно меншими цінами, ніж вона йде на експорт.

Позитивні відгуки про запорізьку техніку швидко розходяться серед аграріїв, а це найкраща реклама і визнання в сучасному світі.