Успішна співпраця громадських діячів та мешканців багатоповерхівок по Бериславському шосе 12, 12а

4 года назад 0

8-річна Анна жваво ділиться з нашою знімальною групою, як виглядає дитячий майданчик на подвір’ї будинку де вона проживає. Відтепер малеча увесь вільний час проводять саме тут.

Бериславське шосе 12 та 12а, ще кілька місяців тому ігровий майданчик на подвір’ї цих багатоповерхівок мав зовсім інший вигляд. Заступник голови ОСББ «Тандем» Тетяна Набока розповідає, аби перетворити внутрішній дворик на креативний простір знадобилося менше року.

Пані Тетяна зазначає, якщо з робочою силою і творчою складовою проблем не було, то за фінансовою підтримкою вирішили звернутися до відомих у Херсоні громадських діячів Андрія Ткаченко та Устина Мальцева.

Спортивне містечко, футбольне поле, закрита пісочниця та навіть іграшкова кухня з будиночком. При розробці проекту врахували як вікові категорії дітей, так і їх вподобання, – розповідає Устин Мальцев.

За словами Устина Мальцева, наявними результатами роботи вже задоволені, однак на меті – впровадити ще кілька ініціатив. Тож під час зустрічі з мешканцями будинку наголошує, співпраця ще триває