За крадіжки та грабіж мешканець Олешківського району проведе 5 років за гратами

4 года назад 0

Чоловік вчинив три злочини у вересні минулого року. Поліцейські затримали зловмисника після крадіжки та довели його причетність до ще до двох майнових злочинів. Суд призначив покарання для чоловіка у виді позбавлення волі строком на 5 років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Обвинувачений встиг здійснити три злочини лише за місяць. Перший злочин він вчинив в денний час доби, викравши акумуляторну батарею з автомобіля. Через тиждень зловмисник здійснив грабіж. Він забрав сумку чоловіка, яка знаходилась на задньому сидінні його авто. Потерпілий побачив це та намагався наздогнати злочинця, але марно. А вже через день чоловік пішов до храму і здійснив крадіжку сталевої драбини з коридору. Вже через годину після останнього злочину поліцейські Олешківського відділення поліції затримали злочинця.

Чоловікові 38 років, він вже чотири рази притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, але на шлях виправлення не став. Він пояснив, що мав скрутне фінансове становище, тому й пішов на злочини. За фактом крадіжок та грабежу поліцією були відкриті кримінальні провадження. Суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.