За низку крадіжок мешканець Скадовського району проведе за гратами 3,5 роки

4 года назад 0

Наприкінці минулого року в м. Скадовськ сталась низка дрібних крадіжок. Спочатку в поліцію звернувся власник автівки «ВАЗ-2199» з повідомленням про крадіжку з салону мобільного телефону. Далі, з різницею у кілька днів, надійшли повідомлення про викрадення двох велосипедів, які необережні власники залишили без догляду біля продуктового магазину. А перед самим Новим роком невідомий крадій проник в цей самий магазин та виніс товару на 5 тисяч гривень. Поліцейські вирахували, що до скоєння злочинів причетний один й той самий зловмисник. Наразі суд відправив його відбувати покарання в місцях позбавлення волі. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

За всіма фактами були відкриті кримінальні провадження за ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Оперативники розпочали розшукові заходи і під підозру потрапив 48-річний місцевий мешканець. Його причетність підтвердилася після крадіжки з магазину. Усі його дії зафіксувала камера відеоспостереження, розташована в середині приміщення. Того ж дня поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника і затримали його.

Злодій до цього неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності – на його рахунку майнові злочини, розбій та вбивство. Суд визнав чоловіка винним і призначив йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки і 6 місяців.