За півроку на автошляхи області виїхало більше п’яти тисяч водіїв-початківців

7 лет назад 0

Цього року за результатами успішного проходження перевірки знань 5 773 водія вперше отримали в територіальних сервісних центрах МВС Херсонщини посвідчення на право керування транспортними засобами.

Загалом за 6 місяців поточного року в учбових закладах області, що проводять підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, закінчили навчання 16 056 кандидатів у водії.

В територіальних сервісних центрах області у майбутніх керманичів прийнято 10 592 теоретичних та 15 502 практичних іспитів для отримання права керування транспортними засобами. Відсоток складання іспитів з першого разу становить 54,3.

Нагадуємо, що з 1 липня теоретичні іспити для отримання посвідчення водія складаються за новими екзаменаційними питаннями. У білетах більше уваги приділено практичним навичкам, котрі знадобляться майбутнім водіям під час керування транспортним засобом. Окрім цього, питання згрупували за категоріями водійського посвідчення та актуалізували відповідно до сучасної ситуації на дорогах.

Також свою підготовку до іспиту тепер можна перевірити на офіційному сайті ГСЦ МВС (hsc.gov.ua).

РСЦ МВС у Херсонській області