За вбивство знайомого житель Олешківського району засуджений на 7 років позбавлення волі

6 лет назад 0

Злочин стався у листопаді минулого року в одному з сіл Олешківського району. На території колишнього дитячого садочка люди виявили тіло 67-річного чоловіка з численними тілесними ушкодженнями. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала від крововтрати внаслідок проникаючих ножових поранень стегон. Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 43-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжки та розбійний напад.

Він пояснив, що того дня разом зі знайомим вживав алкогольні напої на території дитячого садочка. Чоловіки святкували зустріч, тому що довго не бачилися після звільнення обох з місць позбавлення волі. Потім між ними почався конфлікт. Потерпілий нібито не схотів повертати другу гроші за спільний бенкет. Спочатку зловмисник побив товариша цеглиною по голові, потім кілька разів вдарив ножем.

Було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Згідно з вироком суду чоловіка засуджено на 7 років позбавлення волі.    

Відділ комунікації поліції Херсонської області