За вихідні дні на Херсонщині поліцейські розшукали та повернули додому 6 неповнолітніх

4 года назад 0

За вихідні дні у різних районах Херсонської області працівники поліції розшукували 6 неповнолітніх, які з різних причин втекли з дому. Всіх дітей знайшли упродовж доби. З ними все добре і всіх повернули батькам. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

У Корабельному районі міста Херсона поліцейські розшукували двох підлітків: 17-річних хлопця та дівчину. Повідомлення про їх зникнення надійшло від батьків. Мати дівчини пояснила, що пізно ввечері донька втекла з дому. Поліцейські опитали друзів та знайомих неповнолітньої, відпрацювали місто і знайшли дівчину приблизно о 04:00 ранку в компанії повнолітніх друзів. Дівчина пояснила, що мати не пускала її гуляти, тож вона втекла. Працівники поліції відвезли дівчину додому та передали матері, провівши з неповнолітньою профілактичну бесіду.

17-річного хлопця з Корабельного району, якого розшукував дідусь, поліцейські виявили на одній з вулиць міста приблизно о 06:00 ранку. Неповнолітній пояснив, що йому не подобається постійний контроль дідуся, тож він не хоче сповіщати його про своє місцезнаходження. Поліцейські відвели хлопця додому та передали рідним, провівши у присутності дорослих виховну бесіду.

Чотирьох інших неповнолітніх, які втекли з дому у різних районах області, поліцейські теж розшукали упродовж кількох годин. Всі діти знаходилися у компанії друзів. Причиною втеч стали непорозуміння з батьками та бажання погуляти.

#поліція #новини #безпека #police Ювенальна поліція Херсонської області