Закінчилися останні перерахунки голосів. Другий тур виборів мера Херсона назначений 15 листопада

3 года назад 0

О 9-годині ранку представники команди Ігоря Колихаєва вже біля стін ТВК Корабельного району. Сьогодні тут повинен відбутися повторний перерахунок голосів по виборчій дільниці № 650 722, що знаходиться на території Психоневрологічного інтернату в селищі Комишани. Підстава – виявлений підсумковий протокол з ознаками фальсифікації.

Представники політичної сили «Нам тут жити» зазначають, за даними паралельних підрахунків голосів штабами кандидатів та незалежних спостерігачів – результати по даній дільниці співпадали із середньоміськими. Однак коли був підготовлений та підписаний підсумковий протокол, виявилося, що ці показники значно різняться.

Зазначимо, що перевіряли не лише кількість голосів по кожній з партій, а і цілісність та правильність заповнення виборчих документів. Загалом уся процедура тривала майже 40 хвилин.

Представники політичної партії «Нам тут жити» наголошують, головне – це звернути увагу опонентів на чесну гру. Адже попереду – другий тур виборів міського голови Херсона. Також зазначимо, що остаточні результати по даній дільниці не вплинули на загальний рейтинг розподілу голосів між партіями. За попередніми підрахунками найбільшу підтримку від городян отримала політична сила «Нам тут жити».

Нагадаємо, що другий тур виборів мера відбудеться вже наступної неділі, 15 листопада. При собі мати паспорт, ручку та захисну маску. Прийдіть і зробіть свій вибір, проголосувавши за зміни та розвиток Херсона на наступні 5 років