Завдяки небайдужим громадянам патрульні затримали водія з ознаками наркотичного сп’яніння

5 лет назад 0

З Чорнобаївки у напрямку Херсона рухається автомобіль Audi, за кермом якого перебуває чоловік у нетверезому стані. Такий виклик отримали патрульні вчора близько 13-ї години. Телефоном заявник розповів інспекторам, що вказаний транспортний засіб рухався Чорнобаївкою на значній швидкості та скоїв наїзд на відбійник. За словами небайдужого місцевого жителя, водій вийшов з автомобіля, оглянув пошкодження й поїхав далі. Також громадянин додав, що той поводився неадекватно, ймовірно, перебуває під впливом наркотиків. Про це повідомляє Патрульна поліція Херсонської області.

Усім екіпажам передали орієнтування. Поліцейські помітили вказаний Audi А3 припаркованим на Миколаївському шосе в Херсоні через декілька хвилин. На водійському сидінні спав чоловік. Однак очевидці стверджували, що транспортний засіб рухався й за кермом перебував саме цей громадянин. Охоронці порядку розбудили невідомого. Під час спілкування у нього патрульні дійсно помітили ознаки наркотичного сп’яніння. Водій почав поводитись агресивно, висловлювався нецензурною лайкою, провокував бійку з поліцейськими, на зауваження не реагував. Тож інспектори затримали порушника й доправили до Херсонського відділу поліції. Там 35-річний житель Чорнобаївки у встановленому законом порядку відмовився проходити огляд у медичному закладі. Також він не мав водійського посвідчення.

На порушника патрульні склали адмінматеріали за ст. 126 (Керування без відповідних документів), ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 173 (Хуліганство) та ст. 185 (Непокора вимозі поліцейського) КУпАП. Його ж автомобіль інспектори евакуювали на арештмайданчик.