Завершився щорічний конкурс відеороликів «Безпечний Інтернет – це наш вибір»

4 года назад 0

Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки, а саме – медіаклуб «NaVi», що працює на базі Медіацентру бібліотеки організував і провів у дистанційному форматі конкурс відеороликів, присвячених правилам безпечного користування ресурсами і сервісами Глобальної мережі.

Учасниками конкурсу стали колективи учнівського шкільного самоврядування, члени шкільних гуртків з інформатики та представники клубів міського учнівського парламенту, інші учасники освітнього процесу із ЗЗСО та ПТНЗ.

Журі конкурсу «Безпечий Інтернет – це наш вибір» відзначило, що створені його учасниками відеороботи є цікавими, багатоаспектно відображають безпекові проблеми, з якими можуть зустрітися користувачі, та правила мережевої безпеки, яких слід дотримуватись.

Перше місце в конкурсі здобула відеоробота, створена творчою групою, яка представляє Херсонський навчально-виховний комплекс І-ІІІ ступенів №48. Посилання на відео: https://youtu.be/p-q5ZjtquiM

Друге місце посідає відеопроєкт учнів Херсонської гімназії №1 Херсонської міської ради. Посилання на відео: https://youtu.be/I4OsL39dLic

А «бронзовими» призерами стали учні Херсонського загальноосвітній навчально-виховного комплексу І-ІІІ ступенів №11. Посилання на відео: https://youtu.be/1tUkFkhf5Tc

Тож вітаємо переможців конкурсу відеороликів «Безпечий Інтернет – це наш вибір», інших школярів – закликаємо до участі у цьому конкурсі в наступному році, адже ваші перемоги ще попереду.

До речі, за «лайками» під відео на каналі Youtube буде визначено ще й переможця Призу глядацьких симпатій. Підрахунок голосів триватиме до 15 червня 2020 року.