Завтра херсонці відзначатимуть День матері та поставлять рекорд з сімейних танців

7 лет назад 0

Жителів Херсона і області запрошують на сімейний фестиваль «МАТУСЯ#РОДИНА#ХЕРСОН#УКРАЇНА».

У заході візьмуть участь малозабезпечені і багатодітні родини, будуть проведені танцювальні майстер-класи, ігри та конкурси.

На захід запрошуються усі бажаючі. Початок 14 травня о 12.00 на площі перед ККЗ "Ювілейний".

У рамках заходу також проходить фотоконкурс і планується встановити рекорд у ході організації танцювального флешмобу, до якого можна долучитися усією родиною та друзями.

У його підготовці беруть участь і внутрішньо переміщені особи. Про це розповіла голова громадської організації «Громада UA» Наталія Шатілова.

За її словами, фестиваль соціальний, присвячений Дню матері та Всесвітньому дню сім'ї.

В рамках фестивалю відбудеться показ фотовиставки «Сім'я. Династія», авторство якої належить сімейній парі журналістів-переселенців — Ірині Паршиній і В'ячеславу Гусакову. 

За даними організаторів, гостями та учасниками події стануть більше п'ятдесяти багатодітних сімей, ветеранські організації, об'єднання людей з інвалідністю та сім'ї, які переїхали в Херсон через військові дії на Сході України.

О 14.00 у великому залі ККЗ «Ювілейний» відбудеться урочисте підведення підсумків всіх конкурсів і акцій, які відбулися в рамках сімейного фестивалю, а також концертна програма. Організатором сімейного фестивалю є ГО «Громада.UA».