Эксперты областного КИУ дали оценку активности депутатов Херсонского городского совета

7 лет назад 0

Сегодня, 28 декабря, в пресс-центре «Конгресс-холл», прошла презентация отчета экспертов Херсонского областного отделения КИУ.

Отчет касался деятельности депутатов Херсонского городского и областного советов за 2016 год.

Так одним из блоков презинтации была оценка активности депутатов городского совета:

« Депутатская активность

Відповідно до інформації, зазначеної у протоколах пленарних засідань, найбільш активними, у зазначений період, були депутати Артем Кияновський (партія «Опозиційний блок»), який має у своєму активі сумарно 29 балів за фактом запротокольованих виступів, пропозицій, реплік. З доробком у 27 балів на другому місті Дмитро Ільченко (ВО «Батьківщина») та на «третій сходинці» з 21 балом Євген Назарян (позафракційний, обраний за списками партії «УКРОП»). При цьому, у зазначений період моніторингу, вісім депутатів проявили нульову активність під час пленарних засідань.

Щодо активності під час засідань депутатських комісій, то у період з 1 червня по 1 жовтня 2016 року запротокольовано найбільшу активність голови постійної бюджетної комісії Андрія Дмитрієва («Самопоміч») – 117 балів, що, в першу чергу, пов’язано з процедурою ведення засідання комісії, під час яких він головує. Серед «рядових членів комісій», відповідно до протоколів, найбільшу активність проявили депутати В’ячеслав Яременко (позафракційний, обраний за списками партії «Опозиційний блок») – 45 балів; Дмитро Больбот («Наш край») – 40 балів та Антон Хмаро («Опозиційний блок») – 35 балів.

НАЙАКТИВНІШИМ, за загальними підсумками активності під час пленарних засідань та засідань комісій, був позафракційний депутат, обраний за списками партії «Опозиційний блок», В’ячеслав Яременко – 53 бали».