Херсонські активісти — проти фабричних джинсів?

6 лет назад 0

Причини акції з пікетування магазину модного одягу в ТРЦ Fabryka криються у боротьбі з тероризмом.

Вихідні дні в головному для зимового часу прогулянковому центрі Херсона, в ТРЦ Fabryka, ознаменувалися акцією протесту. Мова йшла не про озорону умов праці йне про ціни. Один із закладів, що продає модний джинсовий одяг, викликав підозру активістів у причетності до фінансування тероризму. Доведень нема, але підозри є. Отож акція була нечисленна, а проте емоційна:

Ситуацію довкола "Глорія Джинс" активно обговорювали у соцмережах: говорили і про відверте замовлення від конкурентів, і про невдалу рекламу самого магазину. А ще про те, що навіть виготовлення одягу в Луганську не є ознакою причетності до тероризму — адже, згідно з гаслами, Донбас — це Україна.

Дехто в оговоренні у соцмережах називав і ціну питання — 120-150 грн на годину за стояння з плакатами. Що ж, судячи з того, що "пікетувальники" ховають обличчя від фотографів, модна припустити, що стоять вони не за переконання.
Свою версію подій запропонувало видання Херсонщина24: 

10 лютого у Херcоні представники правого сектора влаштували пікет біля одного з бутиків на території ТРЦ «Фaбрикa».
За їх cловaми, в ньому продaють джинcи, які виробляють в  "ЛНР". 
Представники правого сектору вважають, що кошти від продажу одягу витрачаються на фінансування бойовиків.  

Як бачимо, видання упевнене, що акцію організував Правий сектор Херсон. Спробуємо отримати коментар з цього приводу й установити істину.

фото — з групи "Херсон днем и ночью "