Херсонські депутати ніяк не вирішать питання з пляжем «Лілея»

7 лет назад 0

Під час засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження та інженерної інфраструктури у Херсонській міській раді, депутат Оксана Дьякова зазначила, що пора остаточно вирішити долю пляжу «Лілея».

«Я вважаю, що потрібно змінити склад робочої групи, що займається цим питанням, так як половина депутатів, які входять в цю робочу групу, давно вже не займають свої посади. Виходить, що ця група існує тільки на папері. Для того щоб реанімувати її склад, потрібно включити туди нових депутатів», — зазначила Оксана Дьякова.

Також вона розповіла, що ще в березні цього року, юридичного відділу міськради дали завдання підготувати всі необхідні документи для подачі позову в суд, щоб знести приватні незаконні споруди, які розташовані на державній землі.

«Власне з-за цих незаконних споруд КП «Гарантія» не може привести в порядок пляж. Звичайно, цього літа проблему не змогли вирішити, тому потрібно починати готуватися до наступного сезону», — доповнила депутат Оксана Дьякова.

Автор: Олександр Якубовська