Михайло Ноняк: сьогодення і перспективи молодої Служби

7 лет назад 0

Початок 2016 року ознаменувався і початком діяльності Державної служби України з безпеки на транспорті, утвореної шляхом злиття двох Інспекцій — Моррічінспекції та Трансінспекції. А невдовзі розпорядженням Кабінету Міністрів України № 295-р від 20 квітня 2016 року на посаду Голови Укртранбезпеки було призначено Ноняка Михайла Васильовича.
Ось як оцінює цей період своєї діяльності Михайло Ноняк: «Багато зроблено, а ще більше потрібно зробити. Але вважаю цей рік революційним. Адже ми змогли окреслити стратегічний курс новоствореної Служби, який полягає в чіткому дотриманні чинного законодавства, продукуванні ініціатив, скерованих на спрощення процедури отримання дозволів і запровадження системи прозорого і зрозумілого документообігу, структурного реформування Служби та впровадження інноваційних підходів в інформаційно-програмному забезпеченні. І не тільки окреслити, а й чітко йому слідувати, попри спротив тих, хто не бажає змін, хто чинить тиск. Точку неповернення пройдено. Старі принципи взаємовідносин в минулому. Для нас рух до Європейських стандартів – не просто слова. Це наша щоденна робота.
Наша кінцева мета – налагодження такого рівня взаємовідносин в процесі вантажних і пасажирськимх перевезень, коли каральна складова Укртрансбезпеки буде зведена до мінімуму, а превалюватимуть організаційна і нормотворча. Я в це вірю і цього бажаю усім нам.»
(повністю інформаційна довідка на сайті: www.dsbt.gov.ua)