«Народний фронт» виконав найбільше передвиборчих обіцянок, — експерти

7 лет назад 0

Експерти визнали "Народний фронт" найвідповідальнішою серед усіх фракцій парламенту за результатами двох з половиною років роботи Верховної Ради VIII скликання, а чотири представники фракції увійшли до ТОП-5 рейтингу депутатів-мажоритарників.

Про це йдеться у відповідних експертних дослідженнях, що були оприлюднені напередодні.

"За два з половиною роки роботи депутатів VIII-го скликання найбільш відповідальними виявилися народні депутати від фракції "Народного фронту", які повністю або частково виконали 9 партійних обіцянок із 13-ти", — сказала шеф-редактор аналітичного порталу "Слово і Діло" Катерина Пітєніна.

Експерти зазначили, що "передвиборча програма "Народного фронту" відрізняється від програм інших партій конкретикою і меншою кількістю популізму".

Крім того, згідно з рейтингом депутатів-мажоритарників, який регулярно проводить Громадянська мережа ОПОРА, у квітні 2017 року керівник фракції "Народний фронт" Максим Бурбак найбільш результативно проявив себе у законодавчій роботі, набравши 100 балів зі 100, а мажоритарник від "Народного фронту" Михайло Бондар став лідером за сукупними показниками активності в парламенті та виборчому окрузі.

"Максим Бурбак також найбільш активно користувався правом виступу в сесійній залі", — зазначають в ОПОРі.

Експерти також зазначили, що у квітні найбільш дисциплінованим та активним щодо прийму громадян в окрузі та взаємодії з місцевими органами влади був представник "Народного фронту" Анатолій Дирів.

"Загалом можна виділити декілька народних депутатів, які за результатами моніторингу ОПОРИ протягом останніх трьох місяців демонструють стабільно високий рівень законотворчої активності, комітетської роботи та діяльності у виборчому окрузі.

Це Михайло Бондар, Максим Бурбак, Ігор Гузь та Анатолій Дирів", — заявили експерти.