Олександр Співаковський: Наша команда точно знає, що потрібно робити

3 года назад 0

Дорогі друзі! Дані стосовно виборів до Херсонської обласної ради ще не є офіційними, однак близькі до фінальних. Всього в області проголосували 258892 людей. В територіальному виборчому округу №7 — 39130 людей, з них за «Європейську солідарність» — 3835. Округ набрав квоту (вартість одного мандату — 3540). Особисто я отримав майже 1900 голосів, що дало можливість отримати мандат напряму. Щиро вдячний за довіру усім, хто підтримав «Європейську солідарність» та мою кандидатуру на виборах до Херсонської обласної ради! Дуже ціную кожен голос, відданий за мене. Адже за ним — сподівання, які я зобов’язаний виправдати! Філософія «ЄС» зводиться до простого: працювати, вдосконалюватися, аби молодь залишалася тут! Наша команда точно знає, що потрібно робити:

-розробити конкретні механізми залучення інвестицій в осучаснення освітніх і медичних закладів та розвиток територій;
-через регіональну систему кредитування зробити післяшкільну освіту доступною для кожного;
-запустити ефективний інструментарій взаємодії освіти з регіональним ринком праці;
-запровадити мотиваційну програму підтримки вчителів, викладачів та студентів;
-забезпечити розвиток стратапів для утворення нових робочих місць;
-створити регіональний стипендіальний фонд для підтримки талановитої молоді, що опинилася в непростих життєвих обставинах.

Разом з командою «ЄС» ми працюватимемо над тим, аби покращити рівень життя кожного жителя області! Попереду — багато роботи, але сил та наснаги додає ваша підтримка та наше спільне прагнення зробити Херсонщину місцем щасливих людей! Тільки вперед! Полина Светлова