Представники “Народного фронту” взяли участь у благодійному футбольному матчі між збірними депутатів і журналістів (фоторепортаж)

7 лет назад 0

Представники фракції "Народний фронт” взяли участь у другому благодійному футбольному матчі "Парламентський кубок” між збірними народних депутатів та журналістів.

На футбольне поле стадіону "Локомотив” вийшли народні депутати Юрій Береза, Геннадій Кривошея та Ігор Алексєєв.

Продемонструвавши гідну гру, парламентарі поступилися збірній журналістів з рахунком 3:5 на користь останніх.

Як зазначив після завершення гри заступник керівника фракції "Народний фронт” Юрій Береза, "у сьогоднішньому матчі перемогла молодість та дружба”.

"Все ж таки, якщо взяти вік команди журналістів, на жаль, ми були в два рази старші. Тому сьогодні перемогла молодість, але взагалі перемогла дружба”, — сказав він.

При цьому Юрій Береза додав, що він разом з колегами по фракції має намір взяти участь у наступних футбольних матчах за участі парламентарів, зокрема у міжпарламентському футбольному матчі, що відбудеться в Туреччині.

У свою чергу народний депутат Ігор Алексєєв відзначив, що команда парламентарів змогла продемонструвати єдність та зібраність під час гри, завдяки чому у ворота супротивника було забито три м'ячі.


"У наступному році, я думаю, ми будемо ще більш командними гравцями, і разом ми точно сила. У другому таймі ми зібралися, показали, що ми команда, і змогли навіть зрівняти рахунок, відновити інтригу”, — сказав він.

За словами парламентаря, найважливіше, що сьогодні була виконана головна мета цього матчу — зібрати кошти на оснащення спортивного майданчика та закупівлю футбольної атрибутики для дітей-переселенців зі сходу України.

"Такі заходи потрібно продовжувати. "Народний фронт” стовідсотково буде ініціювати і брати участь у подібних заходах”, — наголосив Ігор Алексєєв.

Крім того, народний депутат додав, що футбольний майданчик — це "саме те місце, де немає жодних протиріч та розбіжностей між представниками різних фракцій”, та побажав, щоб народні обранці демонстрували таку ж єдність при прийнятті важливих рішень у стінах Верховної Ради.

Як повідомили організатори змагань, під час цього матчу було зібрано 100 тисяч гривень, які повністю підуть на благодійність.