Радника Владислава Мангера затримали на хабарі

5 лет назад 0

Радника Владислава Мангера Георгія Безручка спіймали на хабарі. Про це повідомили у Генпрокуратурі.

«Військова прокуратура Південного регіону України, спільно зі слідчими ГУ Національної поліції в Одеській області та за оперативного супроводження спецпідрозділу «К» Головного управління СБ України в АР Крим задокументувала злочинну діяльність директора комунального закладу «Пансіонат Арабатська стрілка», який є радником голови Херсонської обласної ради.

Установлено, що вказаний посадовець, попередньо змовившись зі службовими особами Щасливцевської сільської ради Генічеського району Херсонської області, вимагав та одержав від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 30 000 доларів США. В таку суму він оцінив сприяння у виділенні трьох земельних ділянок на території с. Щасливцеве», — йдеться у повідомленні. 

Наразі слідчі та прокурори проводять першочергові слідчі дії.

Військова прокуратура готує затриманому повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України, та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.

Георгій Безручко призначений на посаду директора КП у вересні 2017 року після звільнення Олександра Парицького. Безручко є екс-членом Партії регіонів, довіреною особою втікача-сепаратиста Німетулаєва.