Сергій Хлань оприлюднив список депутатів обласної ради, яким байдуже на закупівлю електроенергії в Росії

3 года назад 0

Про це голова Херсонскьої партії ЄС, Сергій Хлань, написав на своїй сторінці у ФБ:

"Безумовно, санкції проти Медведчука важливі і необхідні. Вони йдуть на користь Україні, а тому не варто їх нівелювати, якщо навіть їх зробив Зеленський. 
Але коли Зеленський однією рукою вводить санкції проти Медведчука, другою — закуповує електроенергію у Росії накидуючи енергетичний зашморг на Україну створюється дещо шизофренічне враження… 
Навіть не знаю, що страшніше. Інших "медведчуків" тут 20% — можна штампувати хоч кожен день, їх не шкода за великим рахунком. А ось енергетичного зашморгу так просто не позбавишься і він може не лише скалічити мізки, він може вбити.   
Саме тому я пропонував Херсонській обласній раді звернутись до Зеленського з вимогою припинити закупівлю електроенергії в Росії. На жаль депутати обласної ради не підтримали.  
Як і обіцяв, надаю поіменні результати голосування. Як завжди найбільше байдужих до України серед ОПЗЖ, Слуги народу та Нам Тут Жити".
Цікаво, що саме ці депутати відмовились віддавати 320 тисяч гривень на лікування дітей. Ці кошти, по 5 тисяч гривень на кожного, передбачені на оплату піару депутатів обласної ради і Сергій Хлань пропонував направити їх на лікування дітей. 
Полина Светлова