Сергій Тригуб: Переконаний, жодна область не може зрівнятися із Херсонською

4 года назад 0

Той потенціал, який має Херсонська область навряд чи можна зрівняти з будь-якою областю України», — переконаний представник політичної партії «ЗА МАЙБУТНЄ» Сергій Тригуб .
Сергій Тригуб має значний досвід роботи, від простого вчителя фізики до заступника голови Херсонської облдержадміністрації. І як ніхто інший знає про туристичний потенціал Херсонської області.
Політик наголошує, враховуючи туристичну привабливість Херсонщини, наявність баз відпочинку на узбережжі Чорного та Азовського морів, актуальним є питання ремонту автомобільних доріг до населених пунктів у курортно-рекреаційній зоні.
« Насамперед, головним завданням для області є залучення інвестицій та здійснення капіталовкладень, супроводження інвестиційних проектів, які створюють сприятливі умови для збільшення обсягів іноземних інвестицій в економіку регіону та прискорюють соціально-економічний розвиток в пріоритетних галузях у відповідних напрямках. Тому основна задача на сьогодні, яка потрібує вирішення – це дотримання норм законів у частині збереження та поновлення автомобільних доріг загального користування місцевого значення », — звертає увагу Сергій Тригуб.
Ще одним пріоритетним питанням, яким переймається представник «ЗА МАЙБУТНЄ» — є питання успішної інтеграції вищих навчальних закладів до освітнього європейського простору: « Якщо ми не будемо будувати школи, ми будемо будувати в'язниці, — це не мої слова. Неможливо ігнорувати світові тенденції. Нові технології щороку здійснюють революцію. Тому освіта має відповідати попиту сьогодення, сучасного суспільства та інноваційної економіки », — переконаний Сергій ТРИГУБ .