Тетяна Тертична: Ми маємо забезпечити роботу соціальних об'єктів на Херсонщині

4 года назад 0

Діюча голова Каховської районної ради Тетяна Тертична – кандидатка в депутати на місцеві вибори 2020 року від політичної партії УДАР Віталія Кличка. Своє рішення приєднатися саме до цієї політичної сили обґрунтовує тим, що жодна інша партія не має лідера, як Віталій Кличко, який має досвід у місцевому самоврядуванні і за роки керування столицею зміг продемонструвати успішні результати.
За її словами, вона не змогла залишитися осторонь, оскільки розуміє, що в районах Херсонщини існує чимало проблемних питань, які під силу вирішити професійній команді однодумців. Тетяна Тертична наголошує, однією з проблем не тільки на Херсонщині, але й по всій Україні є відсутність законодавчої бази, яка б регулювала порядок передачі, ліквідації та утримання майна спільної власності до якого відносяться дитячі садки, лікарні і всі соціальні об’єкти.

Тетяна Тертична : «В проєкті бюджету на 2021 рік не передбачено фінансування переданих у райони соціальних об’єктів. Це говорить про те, що найближчим часом вони не зможуть функціонувати. Тому я сподіваюся, що саме нашій команді вдасться потрапити у районні ради та підтримати соціальні об’єкти.
Я прийняла рішення балотуватися саме від УДАРу, тому що Віталій Кличко – єдина людина, яка має успішний досвід у місцевому самоврядуванні. Мені доводилося неодноразово брати участь у засіданнях Асоціації міст України, керівником якої є Кличко. Я вважаю, що тільки разом з таким професіоналом, який може і знає, що треба робити із соціальними об’єктами, можна досягти результатів у місцевому самоврядуванні».