Відсторонений голова степанівської сільради не здається — у Херсоні чергова прес-конференція

7 лет назад 0

Скоро Степанівська селищна рада відзначатиме рік без Миколи Кузьоми. Чи просунулася судова справа? Чи пройшли у громаді вибори? Про це  дізнаємося на прес-конференції 18 липня.

Суперечка, чи законно був відсторонений Микола Кузьома, чи всі процедурні моменти були витримані, триває і досі. І не лише кулуарно — а й у суді. Засідання за засіданням суд переноситься: то через неявку другої сторони, яку представляє адвокат і депутат Херсонськой міської ради від "Батьківщини" Дмитро Ільченко , то че рез те, що пан Ільченко хоче побачити ще якісь документи додатково. 

Нагадаємо, що вперше суд по справі степанівського голови відбувся у лютому:

читайте також: Сьогодні Степанівський сільський голова виграв суд

Після цього Микола Кузьома звертався і до телебачення, і до друкованих та інтернет-ЗМІ, і до місцевих керівників "Батьківщини", які могли б втрутитися у конфлікт, який із селищного, самоврядного давно перетворився на партійний та фінансовий. Просування у ситуації жодного — хіба що висвітлення у пресі:

більше по темі: Главу Херсонского облсовета ввели в заблуждение коллеги по партии

  

Нещодавно Микола Миколайович навіть змушений був удатися до голодування. Свою акцію він проводив, мандруючи у пошуках справедливості, від стін поліції, до стін СБУ та прокуратури. Невже знову марно?

Тим більше, що діє він не у своїх інтересах —  багато жителів Степанівки не вдоволені ситуацією у селищі й тим, як витрачаються кошти.

читайте: Зачем платить меньше? На Херсонщине сельсовет заплатил 30 тыс. вместо 19 тыс.

Про це, радше за все, і дізнаємося на прес-конференції, яка відбудеться у прес-клубі Новий День 18 липня об 11.00.
Цікаво, чи знайдуть час для візиту опоненти голоси — нині чинна очільниця сільради Олена Парфенова, а також її надхненники депутати Херсона Неля Голубенко та Дмитро Ільченко?