У Херсоні обговорили «злочинну бездіяльність» представника Президента в АРК

7 лет назад 0

Сьогодні у  прес-клубі “Новий День” під час прес-конференції представники кримсько-татарської спільноти оголосили недовіру Наталі Попович, постійному представникові Президента України в АРК.

У заході взяли участь представники громадської ініціативи “Громадська рада з питань Криму”, ГО “Автомайдан Київ”, Меджлісу кримськотатарського народу, правозахисники, блогери, дурналісти та переселенці-кримчани.

Виявляється, що бачення роботи представницва відмінне у Представника та у найактивнішої частини тих, кого він представляє. Пані Наталю Попович звинуватили у бездіяльності, яка межує зі злочином. І навіть, за словами психотерапевта та переселенки з криму, блорега Єлізавети Богуцької – у психічних розладах.

Чого ж вимагаєть організатори зустрічі?

У першу чергу — змінити особу представника, обрати та призначити того, кому вони довірятимуть, хто представлятиме їх інтереси максимально повно.

По-друге, вони уже виробили й оприлюднили власну Стратегію ефективної роботи Представництва. І основним напрямком бачать роботу щодо деокупації Криму.