Арабатська стрілка та Генічеськ «тріщать по швах» від напливу туристів

7 лет назад 0

"Вести Генічеська" продовжують розповідати про те, як у Генічеську і Арабатській стрілці проходить літній оздоровчий сезон 2017 року. Якщо в попередніх сюжетах мова йшла про туристичний бум, то цього разу читачі побачать справжній туристичний апокаліпсис.

Так, в останні дні Генічеськ та Арабатська стрілка почали відчувати неабиякий туристичний ажіотаж. Кількість туристів, які прибувають щодня Генічеський район, вже обчислюється не сотнями, а тисячами.

Якщо в минулому році, ми відвідували пляжі і думали, що це межа туристичного сезону, то побачивши сьогодні, 16 липня 2017 року, кількість відпочиваючих на пляжі в селі Щасливцево на Арабасткой стрілкою, ми зрозуміли, що таке справжній, але приємний туристичний апокаліпсис.

Пляж в селі Щасливцево переповнений відпочиваючими. За наявною інформацією, практично повністю заповнені і заброньовані до 25 серпня оздоровчі заклади, особливо приватний сектор. Власники міні-пансіонатів розповіли, що в день надходить близько 400 дзвінків від потенційних клієнтів. На дорогах суцільні потоки автомобілів. Навіть по проходах до моря люди ходять суцільними колонами. Напевно, це той випадок, коли можна сказати, що Арабатська стрілка та Генічеськ «тріщить по швах» від напливу туристів, і це здорово!