Бердянськ: найкраща літня подорож

5 лет назад 0

Мандрівників з усієї країни та сусідніх держав. Азовський Бердянськ приваблює особливостями клімату, теплим морем та безкрайніми піщаними пляжами. Для харків’ян мандрівка до Бердянська має ще один плюс – близьке розташування.

Як дістатися з Харкова до Бердянська

Курорт має добре розвинену інфраструктуру, тому відпочиваючи можуть обирати один з декількох видів транспорту: залізничне сполучення, автобус чи особистий автомобіль. Кожен з цих варіантів має свої переваги, але скористатися послугами залізниці у Південному напрямку літом досить важко, через велику кількість відпочиваючих. Автобус Харків — Бердянськ https://www.birand.com.ua/avtobus-harkov-berdyansk/ відправляється щодня, тому у мандрівників не буде зайвих проблем з бронюванням і вибором дат. Крім того, приватні перевізники дбають про своїх клієнтів, тому одними з першочергових пунктів, які гарантуються в поїздці, є безпека і комфорт.

Обов’язково до відвідування в Бердянську

При складанні культурно-розважальної програми подорожі в Бердянську не забудьте додати древній Римо-Католицький Храм Пресвятої Діви Марії, де можна насолодитися звуком унікального органу, а також дізнатися про історію Бердянська в Краєзнавчому музеї.

Набережна і порт. Без прогулянки по набережній міста неможливо уявити собі подорож у це місто. Прогулянка подарує безліч яскравих емоцій, знайомство з новими архітектурними пам’ятками, якими славиться курорт, і також насолодитися красою азовської природи. У літній сезон працюють луна-парк з колесом огляду.

Бердянськ — портове місто, тому туристи, можуть на власні очі побачити і роботу порту.

Процедури та розваги

Головна визначна пам’ятка курорту — це море, але городяни не зупиняються на природних надбаннях і намагаються організувати захопливу програму для відпочиваючих. Для цього в місті побудували аквапарк «Мис Доброї Надії», дельфінарій «Немо» та відкрили контактний зоопарк «Сафарі».

Для гостей міста, відпочиваючих в санаторіях, процедури з використанням цілющих грязей і унікальних мінеральних джерел, будуть додані до програми, але навіть якщо орендувати квартиру або кімнату в приватному секторі, а не в санаторії, можна теж скористатися цими послугами. Також, якщо поїхати на лимани, скористатися дарами природи можна взагалі безкоштовно.

Розваги не закінчуються і з заходом сонця: в Бердянську працюють десятки кафе, клубів і дискотек з цікавими шоу-програмами та динамічною музикою.

Якщо місто вже оглянуте повністю, можна відправитися на екскурсію до історичних пам’ятників: знаменитий запорізький острів Хортиця, заповідники «Асканія-Нова» в Херсонській області та «Кам’яні могили» поблизу Мелітополя.

Наскільки насиченою екскурсіями та прогулянками буде ваша подорож, вирішувати тільки вам, але можна впевнено стверджувати, що будь-який варіант мандрівки буде яскравим і барвистим. Складайте програму, замовляйте квитки – Бердянськ чекає.