Благодійність у Херсоні не обмежити карантином

4 года назад 0

Тому Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе" продовжує активно працювати! Цього разу кілька навчально-виховних закладів Херсона отримали важливу допомогу.
Зокрема, Херсонська ЗОШ № 32. Сюди, у співпраці з Фундацією "Голландія-Україна" та Благодійним фондом "Мангуст", Юрій Рожков привіз мультимедійний проектор та інтерактивну дошку.
Директор школи Володимир Педченко зазначив: " Ми вже почали монтувати навчальний комплект в кабінеті хімії. Також тут у нас займаються юні науковці з Малої академії наук. Це сучасне обладнання нам допоможе зробити освітній процес ще якіснішим. Дякуємо благодійникам за сьогоднішні і попередні презенти!" До слова, лише цього року у 32 школі 5 МАНівців-переможців: 3 на міському етапі і 2 на обласному, за напрямками хімії та екології. У червні школа №32 двічі прийматиме учасників ЗНО. Щоб заходи пройшли безпечно, Юрій Рожков потурбувався про наявність захисних масок.
"Засоби захисту багаторазового використання пошили ліцеїсти з міст Олешки і Херсон, — розповіла Маргарита Степанова, представник Департаменту АПР, — за сприяння нашого департаменту і обласного управління освіти. Студенти — молодці, якісно пошили маски з бязі, на волонтерський засадах. За їх старання Юрій Рожков, лідер Громадської платформи "Добро переможе" привіз партію антисептичних засобів. Співпрацюємо разом на благо громади! "
Громадська платформа Юрія Рожкова "Добро переможе"