Депутат Олександр Ложичев : «Ера нової реклами приходить в Херсон»

3 года назад 0

Депутат Херсонської міської ради Олександр Ложичев у соціальній мережі “Фейсбук” на своїй сторінці повідомив, що в обласному центрі почали замінювати старі рекламні споруди.

—  Коли ми говоримо про архітектурний вигляд міста, це не тільки тимчасові споруди і фасади, це стосується всього. В тому числі й рекламних носіїв, які за роки роботи в нашому місті практично не мали вдосконалення. І от нарешті цей час прийшов — підприємці рекламного бізнесу почули депутатську комісію з питань архітектури, містобудування й реклами та міського голову Ігоря Колихаєва, і почали осучаснювати проспект Ушакова новими рекламними засобами у вигляді лед-телевізорів.

Наразі на проспекті вже встановлено (замінено) чотири лед-телевізора. Хочу додати, що це не нові місця під розміщення, а підприємці роблять заміну старих РЗ. В майбутньому маю сподівання, що такі РЗ з'являться також в інших куточках нашого міста і ми відійдемо від практики обдертих бордів , — написав Олександр Ложичев та опубліковав відео:
 
Джерело відео: Facebook-сторінка Олександра Ложичева
Варто додати, що цей варіант рекламних споруд більш екологічний, адже вони не потребують постійного оновлення і переклеювання.  Також це чудове рішення для споживачів-херсонців і для бізнесу. Такий вид реклами значно поліпшить естетичне сприйняття як міста, так і самих рекламних оголошень.

khersondaily.com