Дітлахи Херсонщини отримали подарунки від Святого Миколая та переглянули анімаційну стрічку у 3D форматі (ФОТО)

5 лет назад 0

З самого ранку по центральних магістралях Дніпровського району проїхав сам Святий Миколай! Він крокував до відомого у місті торговельно-розважального центру, щоб привітати учасників районного Дня опікуна, яких за традицією гостинно прийняв в одному із своїх залів кінотеатр Мультиплекс – диджитал – постійний соціальний партнер виконавчого комітету Дніпровської районної у місті Херсоні ради, служби у справах дітей району.

Усиновлювачів, опікунів і піклувальників, прийомних батьків та батьків – вихователів разом з дітьми вітали з новорічними та різдвяними святами голова районної ради Владислав Кондратов, депутати з різних фракцій Ольга Еверт, Андрій Гоч, Ірина Нагорна, Володимир Шумейко, Сергій Ярощук. 190 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування , які, безумовно , були чемними і добре себе поводили в цьому році, отримали від Святого Миколая та депутатів районної ради солодкі подарунки, запрошення на відкриття головної Новорічної ялинки, театральні вистави та ранки. Владислав Кондратов, дякуючи присутнім дорослим « винуватцям свята» за їх особливе батьківство, яке містить в собі і велике щастя, і велику жертовність та відповідальність, за поданням служби у справах дітей відзначив грамотами та цінними подарунками декількох з них , побажавши міцного здоров’я, оптимізму, життєвої наснаги, поваги та любові дітей і громади.

На завершення свята діти разом з дорослими отримали у подарунок анімаційну стрічку у 3D форматі «Пригоди S Миколая», демонстрація якої супроводжувалася радісним дитячим сміхом.

 

 

Прес-служба виконавчого комітету
Дніпровської районної у м.Херсоні ради