Двері ХДМА відкриті для усіх, хто мріє отримати цікаву, сучасну та престижну професію (ФОТО)

5 лет назад 0

Фахівці з профорієнтаційної роботи ХДМА  Досенко Марина Сергіївна та Марченко Ірина Віталіївна за підтримки служби у справах дітей Дніпровської районної ради у м. Херсоні 19 квітня 2019 року провели виїзну зустріч із учнями Дніпровського району, які користуються спеціальними умовами під час вступу до закладів освіти.

Школярам презентували  Херсонську державну морську академію, Професійно-морський ліцей та Морський коледж ХДМА,  розповіли про спеціальності, яким навчають у закладі, та ознайомили з умовами вступу до ХДМА та її структурних підрозділів.

  

Майстер виробничого навчання зі спеціальності "Офіціант. Адміністратор» Воропанова Тетяна Олексіївна та майстер виробничого навчання зі спеціальності "Офіціант. Бармен. Буфетник" Субота Олена Олексіївна розповіли про особливості навчання у  Професійно-морському ліцеї

Зустріч пройшла у дружній атмосфері, яку створили пісні у виконанні курсантів Херсонської державної морської академії Дмитра Ковбаси (гр. К-131), та Костянтина Железняка (гр. 133). Майбутні офіціанти та бармени провели майстер-клас із сервування столу, складання серветок і техніки наливання вина.

Учасники зустрічі упевнилися,  що двері Херсонської державної морської академії та її структурних підрозділів завжди відкриті для усіх, хто прагне отримати цікаву, сучасну та престижну професію.

   

Херсонська державна морська академія