Екс-заступник голови Херсонської ОДА Сергій Тригуб «ЗА МАЙБУТНЄ» Херсонщини

3 года назад 0

 До політичної партії “ЗА МАЙБУТНЄ” долучився і екс-заступника голови Херсонської ОДА, керівник Чорноморсько-Азовського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України Сергій Тригуб.

Сьогодні управління забезпечує здійснення державного нагляду (контролю) за додержанням вимог законодавства на морському та річковому транспорті в межах Херсонської області, м. Севастополь, Автономної Республіки Крим, а також Приморського, Бердянського, Приазовського, Якимівського районів Запорізької області та Мангушського, Новоазовського районів, міста Маріуполя Донецької області, здійснює нагляд за додержанням вимог щодо запобігання забрудненню навколишнього природного середовища річковим транспортом, контролює безпеку перевезення вантажів, пасажирів та багажу на річкових суднах, здійснює огляд річкових суден перед початком навігації або входом на річкові внутрішні водні шляхи, а також контролює бази стоянки малих, маломірних суден в тому числі і у прикордонних контрольованих районах та контролює дотримання правил плавання для суден маломірного флоту.

У зв’язку з відновленням інтенсивності судноплавства на внутрішніх водних шляхах, розвитком водних розваг на Чорному, Азовському морях та річці Дніпро роботи наразі дуже багато, оскільки головної метою управління є забезпечення безпеки судноплавства, — розповідає Сергій Тригуб.

Проблемних питань на Херсонщині є багато, одна з них, наприклад, довічна яку так і не спромоглося наразі вирішити керівництво міста це пасажирські перевезення дачників по Дніпру, які часто відбуваються нелегітимними перевізниками з порушенням безпеки судноплавства та пасажиромісткості плавзасобів. До повноважень управління належить також реєстрація маломірних суден, та контроль за експлуатацією гідротехнічних споруд, які нажаль не всі мають відповідальних власників чи балансоутримувачів які мають відповідати за їх належну експлуатацію. Майбутнє наших громадян має бути безпечним, і не тільки з точки зору безпеки судноплавства. Партієць має значний досвід роботи, тож сьогодні націлює колектив управління  на конструктивну роботу і позитивні результати. Адже лише спільними зусиллями вдасться здійснити найсміливіші задуми. Також співробітники управління контролюють підготовку та здійснюють огляд підприємств, установ та організацій, що проводять підготовку членів екіпажів морських, річкових і маломірних (малих) суден. «Головний принцип у роботі нашого управління – це надання продукту, що поєднує сучасні інновації та високоякісний сервіс. Ми завжди готові до співпраці й діалогу. Адже кваліфіковані кадри зможуть побудувати МАЙБУТНІ ефективні та вкрай необхідні реформи у сфері морської галузі!»