Голова Херсонської облради Олександр Самойленко привітав колектив Озургетського театру з початком нового сезону

3 года назад 0

Учора, 14 квітня, відбулося урочисте відкриття відреставрованого Озургетського театру та старт 153-го театрального сезону.

Творчий колектив привітав голова Херсонської обласної ради Олександр Самойленко та генеральний директор Херсонського академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша, очільник Євразійської театральної асоціації, депутат облради Олександр Книга.

Херсонська делегація побажала колективу театру вдалого сезону, нових творчих успіхів та яскравих прем’єр. Також Олександр Самойленко та Олександр Книга вручили подарунки від Херсонщини і Євразійської театральної асоціації.
Церемонія відкриття Озургетського театру відбулася з обмеженою кількістю гостей, але храм Мельпомени показав першу виставу на оновленій сцені.

Відзначимо, реабілітація театру розпочалася у вересні 2016 року і була завершена в липні 2020 року. Будівля театру оснащена сучасними стандартами, є дві повноцінні сцени, кілька репетиційних залів, нові гримерки, радіостудія для запису радіовистав тощо. Будівля пристосована до сучасних стандартів, пристосована для людей з обмеженими можливостями. Також збільшилася кількість працівників Театру Озургеті, трупа омолодилась, творчо-технічний персонал поповнився новими креативно-технічними службами.