Голова Ради підприємців Херсонщини: Рухаємось вперед, відроджуємо економіку

4 года назад 0

Чого навчила підприємців криза у період пандемії, із складної ситуації вийти переможцем і допомогти землякам — з'ясовували бізнесмени різних країн на онлайн зустрічі В2В в Білорусі, в якій взяв участь голова Ради підприємців Херсонщини Юрій Рожков.
Як соціально-відповідальний підприємець і голова Ради підприємців Херсонської області, Юрій Рожков кризовий період використав з максимальною користю. Він поділився своїм досвідом:
" Головне не піддаватися розпачу. Навіть коли розумієш, що підприємство призупиняє роботу, кордон закрито, працівники вдома на карантині… Вважаю, що навіть у негативі можна віднайти позитив. Час простою боляче вдарив по бізнесу, проте ми посилили позиції на місцевому ринку, виготовляючи актуальний товар. Правда, багато нашої продукції так і не стало товаром, вона перетворилась на подарунки і допомогу. Але це також дуже добре! Зараз знову висуваємо пропозиції TM "Zollex", сподіваюсь, вдало. Рухаємось вперед, відроджуємо економіку на Херсонщині. Все, що нас не вбиває, робить сильнішими! ", — вважає Юрій РОЖКОВ .