Голова райради привітав рятівників Олешківського району із професійним святом

4 года назад 0

День рятівника – це свято, що об’єднує людей дуже мужньої професії, які несуть відповідальність за вирішення важливих питань загальнодержавної ваги – забезпечення надійного і вірного захисту національного багатства та життя людей усього району від вогню та стихії.
Адже рятівники, цілодобово підтримують постійну готовність до боротьби з незваним лихом і якнайшвидше допомагають тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги. Кожен тривожний виїзд – це випробування сили духу і професіоналізму, прийняття відповідальних рішень.
З нагоди цього професійного свята очільник Олешківського районного депутатського корпусу Павло Потоцький привітав рятівників нашого району і відзначив кращих працівників Почесними грамотами : сержанта служби цивільного захисту, диспетчера 21 ДПРЧ головного управління ДСНС України у Херсонській області Аллу Юріївну Гаврищук, молодшого сержанта служби цивільного захисту, пожежного – рятувальника 21 ДПРЧ головного управління ДСНС України у Херсонській області Сергія Олеговича Ячменьова, старшину служби цивільного захисту, водія 21 ДПРЧ головного управління ДСНС України у Херсонській області Олександра Сергійовича Петрушенка.
Усім рятівникам голова районної ради висловив слова щирої вдячності за відповідальну, мужню працю, за те, що приходячи на допомогу, вони ризикують своїм життям, для того щоб врятувати інших.
За матеріалами Олешківської районної ради