Херсонські поети готуються до батлу

4 года назад 0

У Херсоні з нагоди відзначення Дня молоді в Україні відбудеться творчий фестиваль "Шафа! Фест".
Поети, прозаїки, співаки та музиканти зберуться 28 червня в "Urban CAD", аби поділитися своїми напрацюваннями за час карантинної перерви, а також старими-добрими рядками і композиціями.
Традиційно на фестивалі відбудеться поетичний батл, і, як зазначено в анонсі – за новими правилами. Організатори поки тримають інтригу: що ж чекатиме на учасників?
А римами цього разу мірятимуться херсонський поет, учасник гурту "Нефеншуй" Артем Мельниченко та письменник Дмітрій Плотніков. Хлопці вже неодноразово брали участь та перемагали у творчих поєдинках!
Читатиму добірку із нових віршів, написаних за час карантину. Прийти вирішив з двох причин: по-перше, це "Шафа", а "Шафа" – це круто; по-друге, за час карантину я скучив за творчими заходами! Батлу за новими правилами я побоююся, але вважаю, що він стане цікавим досвідом, якого в мене ще не було", — переконаний Дмітрій.
Окрім того, будуть виступи херсонських поетів та прозаїків, бардів, уже згаданого вище акустичного гурту "Нефеншуй". А також рок-команд із Херсона та Миколаєва: "Status Vera", "Матроси Криголама", "Windmusic", "Скифы" і "Крылья".
Отже, 28 червня в "Urban CAD" Початок – о 17:00. Вхід – вільний!
Деталі дивись тут!