Херсонські спортсмени продемонстрували силу духу та красу рухів (ФОТО)

5 лет назад 0

На Херсонщині відбувся Міжнародний турнір з кіокушин карате.

16 грудня у Херсоні відбувся Міжнародний турнір з кіокушин карате. У змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з різних куточків України.

 

Вітаючи присутніх, президент Всеукраїнського об’єднання кіокушин будо карате Сергій Всеволодов подякував спортсменам за участь у турнірі та наголосив: «Не зважаючи на ситуацію в країні, ми можемо проводити на Херсонській землі такі масштабні змагання, як Міжнародний  турнір з кіокушин карате. І значна заслуга такої можливості – це досягнення в кіокушин карате вихованців Херсонської школи».

 

В свою чергу, начальник управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації Юрій Кан привітав учасників змагань, вручивши Почесні грамоти та Подяки голови обласної державної адміністрації.

 

Так, за досягнення високих результатів на спортивних змаганнях, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту в Херсонській області Почесною грамотою нагороджено переможців Чемпіонату Європи з кіокушин карате Владислава Грека та Микиту Пешенка.

 

Крім того, за активну громадянську позицію, всебічне сприяння розвитку фізичної культури та спорту в області оголошено Подяку членам батьківського комітету ГО «Федерація кіокушин карате та рукопашного бою» Марині Гнатковській, Ганні Красновій та Костянтину Пешенку.

 

 Управління інформаційної політики ХОДА