Херсонський державний університет розширює кордони співпраці

4 года назад 0

Цього разу у стінах вишу відбулася зустріч студентів медичного факультету з головним лікарем та засновником медичного центру «Taurt-Medical», бізнесменом Олексієм Германом.
Відкрив захід ректор ХДУ Олександр Співаковський : «Ми намагаємося створити таке середовище в університеті, де кожен студент має змогу вчитися. Для нас важливо, аби молодь отримала якісні знання. Саме задля цього ми розвиваємо інфраструктуру доволі молодого, але потужного і вкрай необхідного факультету – медичного».
Так, за словами ректора, незабаром на факультеті з’явиться інтерактивний хірургічний стіл. Також Олександр Володимирович розповів про співпрацю університету із бізнес-спільнотами та наголосив на важливості подібних заходів для капіталізації студентів та їх успішного майбутнього.
Стейкхолдер університету розповів про власне бачення подальшого співробітництва та ознайомив з перспективними напрямами розвитку медичної галузі.
«Для нашої компанії зустріч із молоддю у такому форматі — це новий досвід. «Taurt-Medical» завжди готовий брати на роботу молодих та амбітних. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!», – поділився враженнями роботодавець Олексій Герман.
Прес-центр ХДУ