«Херсонводоканал» звинувачують в знущанні над містом

7 лет назад 0

Соцмережі знову розриваються скаргами на комунальне підприємство «Херсонводканал». На цей раз городяни обурені роботами, які працівники проводять на вулиці 49 Гвардійської дивізії. Там працівники «Водоканалу» серед білого дня чомусь встановлювали лежачий поліцейський. Місцеві мешканці залишилися, м'яко кажучи, незадоволені.

«Днями застав повну бригаду «Херсонводоканала за псуванням майна громади. А конкретно за псуванням проїжджої частини в районі 49-ї Гвардійської дивізії. І добре, якщо б це було чергове розриття, до цього жителі міста звикли. Ні, це була установка лежачих недополицейских. Тих самих, на яких я пошкодив ходову частину автомобіля, а хтось і пробив масляний картер (судячи по слідах масла в районі дорожньої події). Про цей інцидент писали місцеві ЗМІ. Каток, рекуператор асфальту, трактор з причепом, швонарезик і кунг. Бригада робітників псувала майно громади. Документи на проведення робіт вони відмовилися показати, був викликаний патруль поліції. Чим закінчилося, не знаю. Свій борг пильного громадянина я виконав, — повідомив херсонець Георгій Блазнів. – На сьогоднішній момент, як і раніше, ніяких попереджувальних знаків про перешкоди на дорозі встановлених місцевим КП, немає ».

« Вони поїхали туди працювати за чиїмось розпорядженням, працювати, швидше за все, незаконно. Тільки за приблизними ринковими розцінками робота нормосмены такої техніки і людей, без обліку матеріалів це — 10-20 тисяч грн. І ще добре б, якщо б латали ями, яких в місті повно . Так вони псували рівну ділянку асфальту », — додає він.

Реакції від правоохоронців поки немає. Директор «Херсонводоканала» Михайло Чемерис теж нічого не коментує. Втім, нічого нового.