Хто вправніше та розумніше: у морському ліцеї ХДМА навчальні будні проходять незвичайно (ФОТО)

5 лет назад 0

Тижні гуманітарних дисциплін і фізичної культури у Професійно-морському ліцеї ХДМА.

У Професійно-морському ліцеї ХДМА з 26 по 30 листопада 2018 року тривали Тижні гуманітарних дисциплін і фізичної культури.
Тематичні тижні розпочалися виставкою стіннівок, після якої 27 листопада 2018 року відбувся позанавчальний спортивний захід «А нумо, дівчата!». Чотири команди пройшли різноманітні випробування: запитання з історії та теорії спорту, вправи на гнучкість, спритність і витривалість. Дівчата довели здатність гармонійно поєднувати сумлінне ставлення до навчання і відмінну фізичну підготовку. Перше місце виборола команда групи ОББ-1.1, друге місце посіла команда групи ОА-1.1, третє – команда групи КП-2.1. Усі гравці отримали грамоти, а переможців нагородили ще й солодкими призами. 

 

У День іноземної мови, 28 листопада 2018 року, відбувся позанавчальний захід «Проходження інтерв’ю у крюїнговій компанії» для учнів першого курсу. Рольова гра «Співбесіда при прийнятті на роботу», виступи на тему «Діловий етикет у підготовці до інтерв’ю», квест-опитування та інші завдання зацікавили учнів і надихнули їх на удосконалення мовленнєвих знань і навичок.
Першокурсники 29 листопада 2018 року взяли участь у показовому навчально-виховному заході «Ми і навколишнє середовище», де презентували свої проекти та обговорили питання захисту навколишнього середовища англійською мовою. Переможцями конкурсу проектів стали учні групи МЕ-1.1. 

У спортивній залі ліцею 30 листопада 2018 року відбулися спортивні змагання «А нумо, хлопці!» між учнями першого курсу з метою підготовки вихованців до служби у Збройних силах України. Учасники змагань продемонстрували силу, швидкість, координацію, командний дух і волю до перемоги. 

 

За розвиток творчої активності та поглиблення знань учнів подякою відзначили керівників фізичного виховання Стемпковського Віктора Ігоровича і Лихожона Миколу Анатолійовича, а також викладачів англійської мови Журову Олену Миколаївну та Симонову Ірину Вікторівну.

Херсонська державна морська академія